Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων

 

Πώς λειτουργεί

Χρήσιμα Links


Υπολογισμός απόστασης

Μετακινήστε τους δείκτες στο χάρτη για να υπολογίσετε την απόσταση και το εκτιμώμενο χρόνο με ποδήλατο

Τρόπος εγγραφής PDF Εκτύπωση E-mail


Για την εγγραφή στο σύστημα, προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στα ποδήλατα, θα πρέπει να επισκευθείτε τον Δήμο Ιωαννιτών. Απευθυνθείτε στον αρμόδιο υπάλληλο, για να συμπληρώσει την φόρμα που έχει δημιουργηθεί ειδικά για τις ανάγκες της αρμόδιας υπηρεσίας μίσθωσης ποδηλάτων.

Μαζί σας θα πρέπει να έχετε αντίγραφο του Δελτίου ταυτότητας σας και ένα αποδεικτικό κατοικίας σας (λογαριασμός ΔΕΗ, ΟΤΕ, κλπ).

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας και την υπογραφή του συμφώνου αποδοχής των όρων χρήσης του συστήματος αποκτάτε την ηλεκτρονική κάρτα συνδρομητή, η οποία σας εξασφαλίζει πρόσβαση στο σύστημα.

Περισσότερα...
 
Ορθή χρήση - Χρεώσεις PDF Εκτύπωση E-mail


Με την εγγραφή τους στο σύστημα οι δημότες αναγνωρίζουν τους όρους χρήσης του συστήματος και τους αποδέχονται πλήρως. Είναι επομένως υποχρεωμένοι να κάνουν καλή χρήση του συστήματος, να σέβονται τους κανόνες λειτουργίας του και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά την χρήση των ποδηλάτων και του συστήματος ώστε να μην τραυματιστούν ή να προκαλέσουν ατύχημα. Επίσης είναι σημαντικός ο σεβασμός στους κανόνες του συστήματος προκειμένου να είναι τα ποδήλατα σε καλή κατάσταση και να είναι διαθέσιμο το σύστημα για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του συστήματος, η ενοικίαση των ποδηλάτων από τους συνδρομητές είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Ωστόσο ο μέγιστος χρόνος ενοικίασης είναι 4 ώρες.

Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού, εφόσον το ποδήλατο δεν έχει επιστραφεί στους σταθμούς, θεωρείται ότι η μίσθωση του ποδηλάτου είναι καταχρηστική και επιβάλλονται χρεώσεις στον χρήστη καθώς και αποκλεισμός του από την περαιτέρω χρήση του συστήματος.

Περισσότερα...
 
Όροι χρήσης της υπηρεσίας PDF Εκτύπωση E-mail

Οι όροι χρήσης της υπηρεσίας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ.  Καθορίζουν το πλαίσιο και τους κανόνες πρόσβασης και λειτουργίας. Η γνώση και αποδοχή των όρων χρήσης είναι απαραίτητη πριν από την δοκιμή ή χρήση της υπηρεσίας καθώς η χρησιμοποίηση κοινόχρηστων ποδηλάτων χωρίς τις απαραίτητες προφυλάξεις μπορεί να είναι επικίνδυνη για τον χρήστη και για τους υπόλοιπους.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 


Άμεση Ενοικίαση


Συνέχισε έτσι και πάμε για Ολυμπιακούς!
Υπολογισμός θερμίδων

Newsletter

Ερωτηματολόγιο

Χρησιμοποιώ ποδήλατο...