Σύστημα Κοινοχρήστων Ποδηλάτων

 

Πώς λειτουργεί


Υπολογισμός απόστασης

Μετακινήστε τους δείκτες στο χάρτη για να υπολογίσετε την απόσταση και το εκτιμώμενο χρόνο με ποδήλατο

Το ποδήλατο PDF Εκτύπωση E-mail

Τα ποδήλατα που χρησιμοποιούνται είναι Ελληνικής κατασκευής τύπου EasyBike.
Πρόκειται για ειδικά ποδήλατα εξειδικευμένα για χρήση εντός πόλης ενώ παράλληλα διαθέτουν χαρακτηριστικά που τα καθιστούν ανθεκτικά σε φθορές, σε δύσκολη χρήση και σε βανδαλισμούς.  Τα ποδήλατα είναι σχεδιασμένα για εύκολη χρήση και από τα δύο φύλα.
Διαθέτουν το κατάλληλο μέγεθος ώστε να εξυπηρετούν ενήλικους αναβάτες και είναι κατασκευασμένα από ειδικό ελαφρύ υλικό τηρώντας παράλληλα όλα τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας.
Η θέση της σέλας είναι ρυθμιζόμενη καθ’ ύψος με εύκολο και απλό τρόπο. Η σέλα είναι ανατομική και άνετη, με ειδικό απορροφητικό υλικό (τζελ) για τους κραδασμούς.

Σε σχέση με την εμφάνιση, τα ποδήλατα ενσωματώνουν χαρακτηριστικά ειδικά για την πόλη. Ο χρωματισμός και η αισθητική του ποδηλάτου είναι ενιαία και χαρακτηριστική, με αποτέλεσμα  να γίνεται το ποδήλατο εύκολα διακριτό. Ο χρωματισμός του ποδηλάτου είναι σe χρώμα γαλάζιο ενώ φέρei τα σήματα του προγράμματος CYCLO και του Δήμου σε ευδιάκριτη πινακίδα. Τα ποδήλατα φέρουν εμπρόσθιο καλάθι ικανής χωρητικότητας για μεταφορά ελαφρών αντικειμένων.

Ο σκελετός του ποδηλάτου είναι αλουμινίου χαμηλού βάρους. Το ποδήλατο διαθέτει χαμηλό οριζόντιο σωλήνα low και είναι άκαμπτο, έχει ανατομικές χειρολαβές και προστατευτικό κάλυμμα από πλαστικό για τον μπροστά δίσκο που δίνει την κίνηση και την αλυσίδα. Οι ταχύτητες του ποδηλάτου είναι τέτοιες ώστε να εξασφαλίζεται η εύκολη χρήση. Τα ποδήλατα διαθέτουν περιστροφικό μοχλό  7 ταχυτήτων.

Τα ποδήλατα διαθέτουν μπροστινά και πίσω φώτα τροφοδοτούμενα από δυναμό, καθρέφτη, στήριγμα (stand) και κουδούνι.

 

 

Άμεση Ενοικίαση


Συνέχισε έτσι και πάμε για Ολυμπιακούς!
Υπολογισμός θερμίδων

Newsletter

Ερωτηματολόγιο

Χρησιμοποιώ ποδήλατο...